a) Łyżeczkę Dziurawca zaparzyć w szklance wrzątku i pić 3 razy dziennie po szklance.
b) Łyżeczkę Dziurawca z dodatkiem 25% Mięty zaparzyć w szklance wrzątku i pić 2 razy dziennie po szklance.
Uwaga: Ziela Dziurawca nie należy jeść i bezpośrednio wyjść na mocne słońce, gdyż może nastąpić porażenie słoneczne, natomiast jako NAPAR jest zupełnie nieszkodliwy.
b) Łyżeczkę Dziurawca z dodatkiem 25% Mięty zaparzyć w szklance wrzątku i pić 2 razy dziennie po szklance.
Uwaga: Ziela Dziurawca nie należy jeść i bezpośrednio wyjść na mocne słońce, gdyż może nastąpić porażenie słoneczne, natomiast jako NAPAR jest zupełnie nieszkodliwy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz